05 huhtikuuta 2016

Tiputan pommin ja jätän sen tähän

Hei kaikki ihanat!

Mä olen ollut poissa. En enää edes muista tai jaksa laskea kauan. Edellisessä postauksessa valotin hyvin pienesti, että jotain muutoksia on elämäni tielle sattunut ja näin todellakin on.Olen käynyt tämän postauksen läpi päässäni miljoonaan kertaan, silti se ei tee tästä yhtään helpompaa. Miten kerron asian? Kerronko ollenkaan...miksen kertoisi?


Sen pidempään jaarittelematta, tiputan pommin nyt! 
Elämämme huikeimmaksi päiväksi kaavailtu juhlapäivä on peruttu ja minä ja mies olemme jakaneet kattilamme eri osoitteisiin. 

PUM!


Siinä se lyhykäisyydessään kylmänä faktana on. Tarina faktan takana on pitkä ja olen pahoillani mutta en kykene jakamaan sitä kanssanne. Ymmärtänette ehkä, ehkä ette. 


Tällaisia ratkaisuja ei koskaan tehdä kevein perustein, varsinkin kun perheessä on lapsia. Ulkopuolisista ratkaisut saatta tuntua hätäillyiltä tai harkitsemattomilta, mutta totuushan on se, että he eivät ole eläneet meidän elämäämme. Ratkaisumme on järkyttänyt monia, eikä ihme, ei nämä asiat koskaan helppoja ole. Olen saanut osakseni täyslaidallisen tunteita ystäviemme ja tuttaviemme toimesta, mutta onneksi suurin osa on ollut positiivisia. Kiitos kaikille tukenani olleille <3

En tiedä mikä blogin kohtalo on. Onko tämä viimeinen postaus vai keräänkö voimia ja kerron vielä jonain päivänä siitä kuinka elämä jatkuu ja kuinka tällaisesta tilanteesta selvitään...


17 kommenttia:

 1. Voi miten kurja kuulla. Paljon tsemppiä ja jaksamista sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tietyllä tapaa tämä on ehkä kurjin ja vaikein asia koko elämän aikana, mutta vielä kurjempaa olisi jos olisimme sanoneet tahdon vaikka sydämet olisivat sanoneet jotain muuta.

   Poista
 2. Kun yhden oven hän sulkee, uusi on edessä.
  Mukana matkalla kulkee eletty elämä.
  Täyttyköön unelmasi, taivas on avoinna.
  Kaikella kaipaamallasi on oma aikansa.
  - Anna-Mari Kaskinen

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos <3 Olipa kauniita sanoja, painan ne lämmöllä sydämeeni.

   Poista
 3. Voi ei. Paljon voimia sinne.♥

  Jonain päivänä huomaat, että olet tehnyt oikean ratkaisun, niin kliseeltä, kuin se kuulostaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Monika <3

   Ollaan miehen kanssa puhuttu ja tultu siihen tulokseen, että näin tämän pitää nyt olla. Luulen, että osittain nyt jo tunnetaan tehneemme oikea ratkaisu. Toivottavasti se vielä vahvistuu eikä käänny katumukseksi.

   Poista
 4. Valtavasti voimavaroja ja jaksamista elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niitä tarvitaan ja tulevat varmaan käyttöön.

   Poista
 5. Paljon, paljon voimia ja kaikkea hyvää.

  Kävin itse kriisin läpi viime kesänä ja sain paljon voimaa muiden selviytymistarinoista, toivottavasti sinäkin löydät itsellesi helpotusta tuovat keinot!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kiva kuulla, että tästä voi selvitä ja iloa&onnea elämääsi <3

   Poista
 6. Toivon sinulle paljon voimia ja aikaa vetää henkeä. Jos jotain positiivista, niin onneksi tämä ratkaisu tapahtui nyt, eikä vasta ihan häiden alla. Se olisi varmasti ollut vielä raskaampaa siinä kohtaa.

  Eroaminen ei ole koskaan helppoa, yksinkertaista tai mukavaa. Anna itsellesi aikaa päästä vanhoista irti, anna itsellesi lupa itkeä ja hyvästellä menneet. Vaikka nyt siltä ei ehkä tuntuisikaan, yksi päivä huomaat, miten paljon helpompaa on hengittää ja pääset aloittamaan seikkailuretken itsesi kanssa.

  Oman kivuliaan eron jälkeen piti ensin tehdä surutyö ja sen jälkeen pääsi löytämään itseään uudestaan - ja niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, aurinko on paistanut sen jälkeen risukasaan kirkkaammin kuin koskaan aiemmin.

  VastaaPoista
 7. Voi ei! :( Paljon paljon jaksamista ja voimaa sinulle taistella tämän yli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina <3 Kaikella on tarkoituksensa ja jokin tälläkin, jonain päivänä kai sekin selviää mikä.

   Poista

Kiitos, että kommentoit!